preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Bjelovar

Login

e-Dnevnik za nastavnike

    e-Dnevnik za učenike

 

 


 

eTwinning i Erasmus+

 

Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 10. 2011.

Ukupno: 475299
Ovaj mjesec: 2539
Nove vijesti

POVEZNICE NA WEB STRANICE:

 

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Za ručak svježe šparoge iz domaćeg uzgoja - donacija OPG Kuček
Autor: Ivana Popilovski, 2. 5. 2018.

Učenici naše škole, koji nakon redovite nastave polaze produženi boravak, u srijedu, 2. svibnja 2018. godine za ručak će imati priliku jesti zdrave šparoge iz domaćeg uzgoja. Naime, roditelji  učenika P. Kučeka, koji također polazi produženi boravak, donirali su školi šparoge koje proizvode na svojem OPG-u. Malo promjene u jelovniku nikada ne škodi, a pogotovo kada znamo da su šparoge "carsko povrće' kako ih ponekad nazivaju, a taj su nadimak dobile zahvaljujući popularnosti koju su stekle još u rimsko doba, kada su podanici odlazili u berbu šparoga za careve, a danas su poznate kao jedne od najzdravijih namirnica svijeta i prava kulinarska delikatesa. Zbog svoje visoke nutritivne vrijednosti šparoge su idealne za pripremu laganih, zdravih jela tijekom proljeća i ljeta dok traje sezona branja.







[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Za ručak svježe šparoge iz domaćeg uzgoja - donacija OPG Kuček
Autor: Ivana Popilovski, 2. 5. 2018.

Učenici naše škole, koji nakon redovite nastave polaze produženi boravak, u srijedu, 2. svibnja 2018. godine za ručak će imati priliku jesti zdrave šparoge iz domaćeg uzgoja. Naime, roditelji  učenika P. Kučeka, koji također polazi produženi boravak, donirali su školi šparoge koje proizvode na svojem OPG-u. Malo promjene u jelovniku nikada ne škodi, a pogotovo kada znamo da su šparoge "carsko povrće' kako ih ponekad nazivaju, a taj su nadimak dobile zahvaljujući popularnosti koju su stekle još u rimsko doba, kada su podanici odlazili u berbu šparoga za careve, a danas su poznate kao jedne od najzdravijih namirnica svijeta i prava kulinarska delikatesa. Zbog svoje visoke nutritivne vrijednosti šparoge su idealne za pripremu laganih, zdravih jela tijekom proljeća i ljeta dok traje sezona branja.







[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju